Dokumentation af medicinsk udstyr

Jeg er er cand.scient. i biokemi og har 20 års erfaring med udarbejdelse af dokumentation af medicinsk udstyr. Dette har givet mig et netværk og stor viden i forhold til udarbejdelse af dokumentationen og samarbejdet med myndighederne. For yderligere oplysninger om min baggrund og kvalifikationer, se CV på LinkedIn.

Dokumentation af Medicinsk Udstyr
EU godkendelse

Om arbejdet

LLR arbejder både for store og små virksomheder, ude i virksomhederne, og/eller fra eget kontor. Desuden afholder LLR også kurser i virksomhederne der tilpasses virksomhedens behov. Arbejdet kan være alt fra en time til mange timer. Ring og hør nærmere eller kontakt Lise-Lotte Ringby for et uforpligtende møde.

Lovgivning og dokumentation

Arbejdet med lovgivning og dokumentation fordrer en god etik og høj troværdighed. Ringby Registrering/Lise-Lotte Ringby har en Rådgiverforsikring hos TRYG, og stiller derfor visse minimumskrav - så LLR kan stå inde for den udarbejdede dokumentation.

Lovgivning og dokumentation
Kvalitetsstyring

Kvalitetsstyring hos Ringby Registrering

Nogle kunder spørger om jeg selv har implementeret kvalitetsstyring, for min virksomhed. Det har jeg ikke, men jeg har sørget for at have forskellige forhold iorden:

  • Jeg har en samarbejdsaftale og en rådgiverforsikring
  • Jeg tager Back up af mit arbejde dels i skyen og dels på ekstern harddisk. Jeg har endnu aldrig mistet noget. Når arbejdet er færdigt, kan vi aftale, hvordan det skal gemmes.
  • Jeg har altid en klar reserve PC, for det tilfælde min PC får virus ..
  • Henviser til andre hvis jeg ikke selv har tid til opgaven.
  • Samarbejder med andre hvis min ekspertise ikke er nok.
  • Gør gerne under samarbejdet hele vejen igennem opmærksom på, hvad der er brugt af tid på opgaven, og hvad der mangler.
  • Holder mig opdateret på ny lovgivning, guidelines og standarder.
  • Deltager i kurser, konferencer osv.
  • Gemmer alle søgninger og downloadede dokumenter og redegør for søgninger ifølge kvalitetskrav fra gældende guidelines og standarder
  • Vedrørende validering af software: Når vi er færdige er de underskrevne dokumenter gældende udgave.

Hvis du savner noget på listen så sig til !!

Persondataforordningen

Persondataforordningen

Den nye Persondataforordning fra EU trådte i kraft i maj 2018.

Hos Ringby Registrering er der derfor foretaget nogle ændringer med hensyn til, hvordan data registreres, behandles og opbevares.

Der opbevares ikke personoplysninger af nogen art, på steder som ikke er under EU jurisdiktion.

De oplysninger der kan komme på tale at opbevare er: Navn, Firmanavn, Stilling, Firmaadresse, oplyst e-mail og telefonnummer.

Den email kommunikation, der er med den opgivne email, opbevares i en backup, også i en periode efter ophør af samarbejde. Da det kan være nødvendigt.

 

Det er Lise-Lotte Ringby, der er dataansvarlig.

Regulatory Affairs / Ringby Registrering

Ringby Registrering 
Dronningensgade 23
5000 Odense C

Mobil +45 28 51 53 83
Email: ringby@waterplanet.dk
Linkedin

crossmenu